Pla d’acció

El Pla d’acció del llegat orientat al desenvolupament local dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 forma part del projecte "Planificació i seguiment de l’estratègia de llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i del seu impacte en la reactivació socioeconòmica del territori". El projecte ha estat promogut per l'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017.

Què és el Pla d’acció del llegat?


És un document que concreta l’estratègia i les actuacions que es duran a terme durant el període 2015-2019 agrupades en programes i projectes i promogudes des de Tarragona Impulsa i la Fundació Tarragona 2017. Els projectes han de ser implementats amb el suport dels diferents agents del territori que poden potenciar o beneficiar-se d’aquest llegat.

Es tracta doncs d’una descripció pràctica dels projectes que es realitzaran a curt i mig termini en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i des de l’estratègia de desenvolupament local.


Pla d’acció del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 orientat al desenvolupament local


La formulació i redacció d’aquest pla han estat encarregats al Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport de la Universitat Autònoma de Barcelona, qui ha format un equip amb tècnics i assessors multidisciplinars per la seva elaboració.