23
OCT
2017

/ CATEGORIA

Recta final dels treballs de remodelació i construcció dels equipaments esportius de l'Anella Mediterrània

Destaca l'adjudicació de la piscina de 50 metres i l'homologació de la pista d'atletisme

El passat 6 d'octubre, l'Ajuntament de Tarragona va adjudicar la construcció de la piscina de 50 metres, una de les obres importants per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, eix del futur Centre Aquàtic, que acollirà les competicions de natació i waterpolo.

La mesa de contractació va classificar les ofertes presentades a la licitació de les obres compreses en el projecte executiu de la piscina descoberta de 50 metres a construir a l'Anella  Mediterrània, que comptava amb un pressupost de 2.314.049,58 €. De les 8 empreses que es van presentar, l'oferta no incursa en temeritat que va obtenir la millor putuació fou la presentada per l'empresa Acsa, Obras e Infraestructuras SA, per un import de 1.689.331 €, més IVA.

D'altra banda, el passat 2 d'octubre l'estadi d'atletisme de Campclar i el complex esportiu reobrien les portes per a abonats, clubs i el conjunt de la ciutadania.

En el cas de l'estadi d'atletisme, s’ha fet una remodelació integral que ha permès refer la pista, la graderia i els serveis auxiliars. En concret, s’ha remodelat l’edifici de vestuaris i magatzem, millorat la il·luminació de l’estadi i construït una pista coberta d’entrenament, ubicada sota la tribuna principal, de 80 metres de longitud. La capacitat de l’estadi serà de 1.250 localitats amb possibilitat de ser ampliada amb graderies efímeres. Les obres de l’estadi tenen un pressupost de 2.647.601 €, IVA inclòs, diners aportats pel Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona. La Federació Espanyola d'Atletisme ha homologat recentment la nova pista després de les intervencions realitzades, i que quedaran com un dels llegats dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.