16
OCT
2017

/ CATEGORIA

Tarragona acull el Seminari de Caps de Missió dels Jocs i l’Assemblea General del Comitè Internacional

Més d’un centenar de representants internacionals es donaren cita a la ciutat entre el 10 i el 13 d’octubre

La ciutat de Tarragona va acollir del 10 al 13 d'octubre dos esdeveniments d’important rellevància en el marc de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis el proper any. El Palau de Congressos va acollir el Seminari de Caps de Missió dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 els dies 10 i 11 d’octubre i dos dies més tard, el divendres 13 d’octubre, es va celebrar l’Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) al Recinte Firal. Als dos esdeveniments hi van participar més d’un centenar de representants internacionals dels diferents Comitès Olímpics Nacionals participants als Jocs Mediterranis.

El Seminari de Caps de Missió, organitzat pel Comitè Organitzador a la ciutat seu dels Jocs uns mesos abans de la seva celebració, reuneix els representants que designa cada Comitè Olímpic per coordinar la participació de cada delegació als Jocs Mediterranis. L’objectiu del Seminari és informar als caps de missió de cada Comitè Olímpic sobre tots els aspectes relatius a la operativa i organització dels Jocs, per tal que puguin conèixer els detalls de l’esdeveniment i preparar la participació de la seva delegació el 2018. L’organització dels Jocs de Tarragona els va exposar temes com la seguretat, l’allotjament, les competicions esportives, el protocol, el transport o els voluntaris, entre d’altres. També va tenir lloc una visita a diverses instal·lacions esportives dels Jocs.

D’altra banda, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va celebrar el dia 13 d'octubre la seva Assemblea General, on es va designar la propera seu dels Jocs Mediterranis de Platja de l’any 2019: la ciutat grega de Patras. També es va designar el nou Comitè Executiu del CIJM. L’acte va tenir lloc al Recinte Firal del Palau de Congressos i va estar encapçalat pel president del CIJM, Amar Addadi.