16
ABR
2015

/ CATEGORIA

En marxa els tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017

L’Espai Tabacalera acull avui dijous i demà divendres tres tallers sectorials de la “Taula estratègica per a la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017”, que es va posar en marxa el mes passat.  Un projecte promogut des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017..

L’objectiu és crear un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat dels Jocs, basat en la cooperació i la innovació, que aplegarà les entitats públiques i privades del territori. Aquesta Taula Estratègica facilitarà el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats al voltant de l’esdeveniment, amb un enfocament en el desenvolupament econòmic i ocupacional, i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes.

Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

Durant els tallers, els assistents treballaran, a partir d’una metodologia participativa i de generació d’idees, quines són les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces en cadascuna de les línies d’actuació que s’han definit en l’informe “La Visió del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017”. Hi formaran part representants tant d’empreses i entitats privades com d’entitats i d’administracions públiques de Tarragona i els municipis seu dels Jocs.

Avui dijous es duen a terme el Taller sectorial “Reptes de Llegat en Economia i Ocupació” i el Taller sectorial “Reptes de Llegat en Cultura i Comunitat”; i demà tindrà lloc el Taller sectorial “Reptes del Llegat Esportiu”.