10
JUL
2017

/ CATEGORIA

La Pineda celebra el V Campus Internacional Rítmica Costa Daurada

La setmana del 3 al 9 de Juliol a la població de La Pineda es va dur a terme el V Campus Internacional Rítmica Costa Daurada, campus organitzat pel Club Rítmica Costa Daurada de Vila-seca.

Les gimnastes participants al campus provenien de poblacions de tot Catalunya (Barcelona, Lleida, Terres de l'Ebre i Tarragona), de Saragossa, d'Andorra i del País Basc, sent d'aquesta comunitat el major nombre de participants, ja que 43 nenes d'un total de 97 provenien d'un mateix club, el Tolosa C.F.
Així mateix, i per quart any consecutiu, el campus ha comptat amb gimnastes provinents de França.

En total, les gimnastes participants han sigut 97 nenes, les quals han compartit vivències, noves experiències i el plaer de practicar el seu esport preferit: la gimnàstica rítmica.

El campus es divideix en dues vessants: la lúdica i la de tecnificació esportiva.
Les participants han visitat l'Xtrem Park de Cambrils i Port Aventura. D'aquesta manera, l'entitat dóna a conèixer el nostre territori.

Per les tardes, s'han dut a terme els entrenaments al pavelló de La Pineda, pavelló cedit per l'Ajuntament de Vila-seca a l'entitat. S'han impartit entrenaments de tecnificació amb entrenadores vingudes de Tenerife, País basc, Catalunya i les entrenadores pròpies del Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada.

En cada edició del Campus Rítmica Costa Daurada l'organització convida a una gimnasta d'elit internacional. En aquesta ocasió, la gimnasta convidada fou la gimnasta d'origen bielorús Melitina Staniouta, medallista en campionats del món i europeus i 5a classificada als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Ahir, diumenge 9 de juliol es va fer l'acte de cloenda del campus amb una espectacular gala on les nenes van mostrar diferents coreografies treballades al campus i on Melitina Staniouta va fer una espectacular exhibició. L'acte va omplir de gom a gom la graderia del pavelló amb l'assistència de més de 200 espectadors.

L'organització va entregar obsequis a les gimnastes participants al campus. Des de l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es van aportar part dels obsequis entregats.