06
MAR
2017

/ CATEGORIA

L’ANELLA MEDITERRÀNIA REP PER PRIMERA VEGADA TARRAGONA IMPULSA

Personal directiu i tècnic de Tarragona Impulsa visita el recinte de l'Anella Mediterrània

Aquest matí ha tingut lloc la visita dels membres directius i tècnics de la Comissió impulsora del Pla de Desplegament de les Polítiques Actives d’Ocupació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 a l’espai de l’Anella Mediterrània. Acompanyaven la visita altre personal tècnic de Tarragona Impulsa i de la Fundació Tarragona 2017. El grup, conduit pel Comissionat del Jocs Mediterranis, el Sr. Javier Villamayor, ha recorregut les 28 hectàrees del recinte situat a Campclar que serà un dels epicentres dels Jocs i que està concebut com un espai de pràctica esportiva i una gran zona verda amb finalitats lúdiques i d’oci.

La celebració dels Jocs Mediterranis està fent possible la reforma de les instal·lacions esportives existents a la zona, com la remodelació prevista de l’actual velòdrom, que acollirà la competició de petanca, la construcció del Palau d’Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, el qual acollirà les competicions d’handbol i properament la piscina de 50 metres descoberta que acollirà les proves de natació i waterpolo.

Els visitants van poder constatar les obres de construcció del nou Estadi d’atletisme, construït  a partir de la  pista d’atletisme ja existent a Campclar i que disposarà d’una grada fixa per 2.000 espectadors i una ampliació de 2.000 cadires desmuntables que suposaran una capacitat de 4.000 espectadors durant els Jocs. Les grades supletòries de l’Estadi d’atletisme es desmuntaran i es convertirà en un equipament totalment preparat per acollir els esdeveniments principals del territori i els clubs d’atletisme de la ciutat. A més, els visitants també van poder ser testimonis de la construcció del nou camp de rugbi, de les obres de condicionament de la zona verda, amb una capacitat de més de 3.500 arbres de nova plantació, del nou llac destinat al reg d’aquesta zona verda i a l’esbarjo de la ciutadania, així com de les obres realitzades fins al moment per delimitar les àrees d’esportistes i espectadors i oferir uns serveis òptims a tots ells. 

La visita al recinte ha permès a l’equip tècnic que incorpora la  Comissió impulsora del Pla de Desplegament de les Polítiques Actives d’Ocupació dels Jocs Mediterranis visualitzar com s’integren els nous equipaments esportius als barris de Campclar i Bonavista, les oportunitats de treball generades i el ressorgiment de nous perfils laborals lligats al futur dinamisme econòmic que es produirà a la zona en els sectors econòmics de l’esport, el turisme i el comerç.