22
DES
2016

/ CATEGORIA

FINALITZA AMB ÈXIT LA CAPACITACIÓ EN GESTIÓ D’INSTAL•LACIONS ESPORTIVES EN EL MARC DELS JOCS MEDITERRANIS ADREÇADA A RESIDENTS DE CAMPCLAR I BONAVISTA

El projecte ha comptat amb la col•laboració del Patronat Municipal d’Esports i de clubs esportius de la ciutat.

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de cloenda del curs de Capacitació d’auxiliar de serveis en instal·lacions esportives adreçat als col·lectius prioritaris a l’entorn de l’Anella Mediterrània, que estarà situada a Campclar i es convertirà en l’epicentre esportiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El tancament del curs  ha anat a càrrec del conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament,  Francesc Roca i de la cap de Secció Tècnica de l’SMO  Aurora de la Torre.

El curs ha tingut com a objectiu oferir oportunitats de capacitació especialitzada en la gestió d’instal·lacions esportives a 15 persones de Campclar i Bonavista, de forma eminentment pràctica i ajustada a les necessitats de les seus dels Jocs Mediterraris Tarragona 2018 i especialment de l’Anella Mediterrània.

Durant l’acte s’ha lliurat a cada persona participant tres diplomes: el d’assistència i aprofitament de la capacitació, el certificat d’ús de Suport Vital Bàsic (SVB) i de Desfibril·lació Automàtica (DEA), així com el diploma d’operador i manteniment de piscines.

L’alumnat ha realitzat 240 hores de capacitació teoricopràctica i 80 hores de pràctiques en instal·lacions esportives de Tarragona.

Per a la realització de les pràctiques el projecte ha comptat amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona, de Royal Tarraco Sport Center, del Club Natació Tàrraco i del Club Tennis Tarragona.

Al llarg del curs s’han realitzat un parell de sortides pràctiques a diverses instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports vinculades al temari del curs.