08
SET
2016

/ CATEGORIA

El Comitè Organitzador visita el velòdrom de Campclar, seu de petanca el 2017

El projecte d’adequació de la instal·lació es troba actualment en fase de redacció

El president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, i la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Isabel Negueruela, han visitat aquest matí el velòdrom de Campclar en el marc del conjunt de visites a les obres i instal·lacions que l’organització dels Jocs està realitzant periòdicament. Aquesta instal·lació, ubicada a l’entrada de l’Anella Mediterrània, acollirà la competició de petanca durant els Jocs l’any 2017, que inclou les disciplines de petanca, bolos-lioneses i raffa.

El projecte d’adequació de l’equipament està actualment en fase de redacció i preveu una reforma interior i exterior, així com la rehabilitació d’alguns elements afectats pel pas del temps. El coordinador dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha destacat el bon estat actual de la instal·lació: “tot i tenir una important antiguitat el velòdrom és utilitzat habitualment per la Federació, i les reformes que s’hi realitzaran per acollir els Jocs permetran disposar d’un equipament modern i preparat per la pràctica esportiva de competició”.

Amb les obres de reforma, el velòdrom passarà a ser un espai totalment equipat i modernitzat on s’hi podran practicar diferents disciplines esportives. Les adequacions d’aquesta instal·lació, inaugurada fa més de trenta anys, suposaran també un dels llegats dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Cal recordar que la petanca té gran incidència en països com França, Itàlia o Croàcia.