03
FEB
2016

/ CATEGORIA

L'Esport una oportunitat per emprendre

L’organització i la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 és una gran oportunitat per la creació de nous negocis al territori gràcies a l'impuls, entre d'altres, de les ativitats vinculades a la indústria de l'esport.

l'ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona organitzen aquest curs perquè tu aprofitis aquesta oportunitat.

Cerquem joves  als qui els agradi l'esport, les noves tecnologies, afrontar reptes nous i amb ganes d'emprendre nous projectes professionals.

El curs consta de 150 hores de formació sobre com crear i gestionar una empresa de valor afegit en l'àmbit de l'esport. Aquesta fase es desenvoluparà entre els mesos de març i abril; i tutories dels projectes empresarials amb experts de reconegut prestigi.

L'objectiu és: adquirir els coneixements necessaris per arribar a crear la teva pròpia empresa vinculada a l'àmbit de l'esport. 

Qui pot participar?

Joves de 18 a 29 anys, inscrits al registre de Garantia Juvenil i amb titulació de cicle formatiu, batxillerat, grau universitari o superior.

Inscripcions a la pàgina web de Tarragona Impulsa http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat o enviat un correu electrònic a rvidals@tarragona.cat

Aquesta iniciativa està cofinançada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través del programa Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.