17
JUN
2016

/ CATEGORIA

Avui s'han presentat els projectes guanyadors de l'Institut del Morell del concurs d'idees Participa en el Llegat dels Jocs

Aquest matí a les instal·lacions de l’Institut del Morell s’han presentat els projectes guanyadors del concurs d'idees “ Participa en el Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017” amb la presència de l’Alcalde d’aquest municipi,  Pere Guinovart; el director d'Operacions i Serveis de la Fundació Tarragona 2017, Ramón Pallejà; el professor i tutor dels projectes, Jordi Llobet, i el regidor d'Esports, Alberto Ortega, qui ha acomiadat l'acte. La presentació dels projectes ha anat a càrrec de les alumnes responsables de cada proposta.

L’Institut del Morell  va estar  el segon centre educatiu guanyador del concurs de secundària “Participa en el llegat dels Jocs Tarragona 2017”. L’Institut va quedar finalista presentant dues propostes en matèria de medi ambient i pràctica esportiva.  

Els projectes i alumnes guanyadors de  l’Institut del Morell són:

Medi ambient: "Construcció d'un carril‐bici (El Morell‐La Pobla‐Polígon Químic)";  amb els alumnes  Gerard Burjales, Marc Manye, Joan Valldosera, Yousra Bensabeh i Andreu March.

 Pràctica esportiva: "Creació d’un grup d’aprofundiment en valors i activitat física i esportiva"; amb els alumnes de la classe A del curs de 4rt d'ESO.

 

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia)  van estar seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica.

 

Concurs vinculat a la Taula Estratègica del llegat dels Jocs

 

Aquesta nova activitat neix de la Taula Estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.