26
MAI
2016

/ CATEGORIA

Avui s'han presentat els projectes guanyadors del Col·legi Cor de Maria de Valls del concurs d'idees Participa en el Llegat dels Jocs

Aquesta tarda a les instal·lacions del col·legi Cor de Maria de Valls s’han presentat els projectes guanyadors del concurs d'idees Participa en el Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 amb la presència del regidor d'Ensenyament, Martí Barberà; el director d'Operacions i Serveis de la Fundació Tarragona 2017, Ramón Pallejà, el professor i tutor dels projectes, Pere Compte, i el regidor d'Esports i president executiu del Patronat Municipal d'Esports, Eduard González, qui ha acomiadat l'acte. La presentació dels projectes ha anat a càrrec de les alumnes responsables de cada proposta.

El Col·legi Cor de Maria de Valls va estar la primera escola guanyadora del concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 sobre el llegat dels Jocs Mediterranis. L'escola va guanyar el concurs presentant tres propostes en matèria de medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia.

Els projectes i alumnes guanyadors del col·legi Cor de Maria de Valls són:

Medi ambient: “Arbres i medi ambient”, amb les alumnes Andrea Cadahía, Teresa Flavià, Claudia Martín i Andrea Vicente.

Pràctica esportiva: “Monitorització de dades dels esportistes i visualització en temps real”, amb les alumnes Monica Borrull, Núria Estil∙les, Èlia Ugal, Marta Velasco i Luz Ángela Villamizar.

Tecnologia: “Serveis sanitaris al nostre abast”, amb les alumnes Eva Baraza, Norah Sierra, Anna Ujaque i Judith Vázquez

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia)  van estar seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica.

Concurs vinculat a la Taula Estratègica del llegat dels Jocs

Aquesta nova activitat del Projecte Educatiu neix de la Taula Estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.