27
OCT
2018

/ CATEGORIA

Ajuntament i Generalitat arriben a un acord sobre la gestió del Palau d'Esports Catalunya

La principal funcionalitat de l’equipament serà acollir l’esport base de la ciutat i convertir el Palau en un centre de tecnificació esportiva del sud de Catalunya

Aquest divendres representants de les dues administracions s'han reunit per tractar les condicions de la utilització futura del Palau d'Esports, una de les instal·lacions emblemàtiques de l'Anella Mediterrània de Campclar, i que durant els Jocs Mediterranis va acollir bona part de la competició d'handbol.

Per part de l'Ajuntament han participat a la reunió el conseller de Presidència, José Luis Martín; la consellera d'Esports, Elisa Vedrina, i el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor. Per part de la Generalitat han assistit a la trobada el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el representant territorial de l’Esport, Joan Plana.

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha qualificat l'acord de «molt bona notícia», ja que «ens permet afirmar amb certesa que el Palau estarà a disposició de l'esport de base i amateur».

Des de la Generalitat, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, també ha celebrat l'acord i ha afegit que «el Govern assumeix també el compromís d'implicar-se en la dinamització de l'espai, perquè pugui acollir esdeveniments esportius de país, europeus i internacionals».

Els detalls de l'acord es concretaran en un conveni, el primer esborrany del qual s'ha presentat durant la reunió, i que es formalitzarà les properes setmanes.