03
OCT
2018

/ CATEGORIA

Tarragona aspira a tenir un Centre d'Alt Rendiment Esportiu a l'Anella i situar-se així a primera línia del turisme esportiu

l'Anella també albergaria oficines de l'INEF, l'Institut Nacional d'Educació Física.

Tarragona aspira a ser una seu d'un Centre d'Alt Rendiment (CAR) per a esportistes d'elit. La ciutat també pretén obrir dependències d'estudis esportius de l'INEF.

D'altra banda, i aprofitant les instal·lacions que deixa el llegat dels Jocs, com la pista d'atletisme, el Pavelló d'Esports i la piscina de 50 metres, el Consistori ha expressat la voluntat de convertir Tarragona en una ciutat de destinació de turisme esportiu. En aquest sentit, l'equip de govern municipal s'ha posat en contacte amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per analitzar quin tipus de visitant relacionat amb l'esport interessa portar a Tarragona. A partir d'aquí, s'encarregarà un informe sobre possibles cites que es poden celebrar a la ciutat per situar-la a primera línia d'aquest model turístic.

El Palau d'Esports seria un dels equipaments clau per a celebrar aquestes trobades esportives de rellevància. L'alcalde veu amb bons ulls una cessió de l'espai de la Generalitat a l'ajuntament. Té clar, però, que el govern català hauria d'acabar de fer inversions pendents, com les obres del terra, i garantir-ne el manteniment posterior.