25
SET
2018

/ CATEGORIA

L'Ajuntament de Tarragona aposta per una gestió pública de l'Anella Mediterrània

El Patronat Municipal d'Esports assumirà amb recursos propis la piscina de 50 metres, l'estadi d'atletisme i el poliesportiu. Queda pendent la gestió del Palau d'Esports.

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Patronant d'Esports, gestionarà de forma directa els equipaments de l'Anella Mediterrània. Així ho ha assegurat la Consellera d'Esports Elisa Vedrina, seguint les indicacions de l'estudi elaborat mesos enrera per l'Inefc.

En aquests moments, queda pendent l'aprofitament durant els mesos d'hivern de la piscina Sylvia Fontana, que farà que sigui necessari climatitzar-la. Amb paraules de la Consellera "el que ens plantegem és que sigui una piscina que pugui atreure a esportistes d'alt nivell de tota Europa. Ja hem rebut l'interès de varis touroperadors".

Una altra novetat serà la Ciutat Eportiva del Gimnàstic, que donarà cabuda a uns 800 joves. El club grana va ser l'única entitat que es va presentar a la licitació per a construir els camps d'entrenament, que es situaran a la zona on estava l'aparcament durant els Jocs.

El Palau d'Esports, encara pendent

La gran incògnita és el Palau d'Esports, Generalitat i Ajuntament encara no han començat a negociar el traspàs de la gestió a l'administració municipal. El Govern vol acordar la formar per portar a terme les actuacions que falten i concretar els terminis de la concessió, que podria ser per cinquanta anys, l'Ajuntament, per altra banda, ha expressat la seva voluntat per gestionar-lo.  El Patronat d'Esports vol  explotar-lo conjuntament amb el Patronat de Turisme fent venir esportistes d'alt nivell i organitzant competicions de cap de setmana.