28
JUN
2018

/ CATEGORIA

La direcció dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 valora positivament el seu desenvolupament tot i els inconvenients sorgits fins ara

Els Jocs han rebut 600 esportistes més dels que es preveien, fet que representa un rècord de participació en totes les edicions dels Jocs Mediterranis fetes fins ara

Javier Villamayor, tinent d’alcalde comissionat dels Jocs Mediterranis, i Víctor Sánchez, director del Comitè Organitzador, fan balanç en aquesta compareixença de premsa que podeu veure íntegrament reproduïda aquí de diversos aspectes relacionats amb el balanç del funcionament dels Jocs Tarragona 2018 fins ara.

Segons Javier Villamayor, “no estem exempts de crítiques, les acceptem, les assumim. Corregim el que hàgim de corregir, però volem i treballem perquè el protagonisme el tingui l’esport i els esportistes”.

Els Jocs han rebut 600 esportistes més dels que es preveien, fet que representa un rècord de participació en totes les edicions dels Jocs Mediterranis fetes fins ara i, a banda, la qualitat dels participants també és molt destacada per la major presència de medallistes olímpics.