30
JUN
2018

/ CATEGORIA

Alexandra Agiurgiuculese es penja l’or a gimnàstica rítmica

Avui ha finalitzat la competició de Gimàstica Rítmica individual al Pavelló Olímpic de Reus

Reus ha estat l’escenari en el qual s’ha disputat la competició de Gimnàstica Rítmica Individual durant els dies 29 i 30 de juny.

Les modalitats que s’han dut a terme a Tarragona 2018 són: l’arc, la pilota, les maces i al cinta.

El primer dia d’eliminatòries Itàlia i Grècia han dominat el marcador amb certa facilitat i avui, a la final, disputada entre les 10 atletes classificades, tampoc s’han quedat enrrere. La italiana Alexandra Agiurgiuculese s’ha fet amb la medalla d’or, la de plata l’ha aconseguit la grega Eleni Kelaiditi i la medalla de bronze se l’ha endut la també italiana Milena Baldassarri.

Espanya ha lluitat per aconseguir al tercera posició però finalment ha quedat en quart lloc amb l’altleta Polina Berezina.

 

Resultats finals per categoria

Arc: Itàlia (Milena Baldassarri) en primera posició, Itàlia (Alexandra Agiurgiuculese) de nou, en segona i Grècia (Eleni Kelaiditi) en tercera.

Pilota: Itàlia (Milena Baldassarri) en primera posició, Itàlia (Alexandra Agiurgiuculese) de nou, en segona i Grècia (Eleni Kelaiditi) en tercera.

Maces: Grècia (Eleni Kelaiditi) en primera posició, Itàlia (Alexandra Agiurgiuculese) en segona i Itàlia (Milena Baldassarri) en tercera.

Cinta: Grècia (Eleni Kelaiditi) en primera posició, Itàlia (Alexandra Agiurgiuculese) en segona i finalment Itàlia (Milena Baldassarri) en tercera.

 

Pots consultar tots els resultats en aquest enllaç.