28
JUN
2018

/ CATEGORIA

La cloenda dels Jocs Mediterranis serà una festa d’agraïment a Tarragona, a les seus i a totes les entitats vinculades a l’esdeveniment esportiu

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis promourà un congrés per impulsar la continuïtat de la qualitat de la competició

La cerimònia de cloenda dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 servirà per agrair als diferents col·lectius que han participat en l’esdeveniment la seva tasca durant els 10 dies de competició. D’aquesta manera, Tarragona, les seus, els voluntaris i totes les entitats i serveis vinculats a l’esdeveniment rebran un agraïment públic, tal com es fa tradicionalment tant en els Jocs Mediterranis com a les Olimpíades.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició dels clubs de la ciutat, les entitats implicades en l’esport base i els voluntaris dels Jocs entrades perquè puguin assistir a la cloenda. Cada seu, com el cas de Tarragona, té a disposició un nombre determinat d’invitacions pels seus compromisos que no surten a la venda i aquestes són les que es reparteixen als clubs, entitats i voluntaris.

Finalment, també s’obre a entitats socials, culturals i cíviques implicades amb aquest esdeveniment esportiu, així com a tot el col·lectiu vinculat al Projecte Educatiu. En total, es tracta de 5.000 entrades, que són les que disposa l’Ajuntament de Tarragona com a organitzador dels Jocs.

 

El CIJM promou un congrés per l’impuls dels Jocs Mediterranis

D’altra banda, el director executiu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Víctor Sánchez, ha anunciat la celebració pròximament d’un congrés encapçalat pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), i que comptarà amb la participació dels Comitès Olímpics Nacionals membres del CIJM, les Federacions Internacionals, el Comitè Olímpic Internacional, així com agents relacionats amb la promoció de la pau i la solidaritat i el món de la comunicació i el màrqueting.

L’objectiu del congrés serà el del foment de l’esport i el d’impulsar aquest esdeveniment esportiu entre els països de la conca mediterrània, principalment, però també a la resta del món. Tots els ens implicats en aquest congrés treballaran per la racionalització de les proves del programa esportiu dels Jocs Mediterranis per tal d’assegurar la qualitat dels esportistes participants.

El director executiu dels Jocs, Víctor Sánchez, ha posat en valor la celebració de l’esdeveniment esportiu destacant que “ara més que mai aquests Jocs són necessaris per tal de revifar el motiu pel qual es van crear l’any 1951, la unió dels països de la regió mediterrània”.