27
JUN
2018

/ CATEGORIA

Jalel Duranti s’emporta l’or en la modalitat de ciclisme en ruta masculí a Vila-seca

Per altra banda, Lydia Valentín suma dues medalles d’or més per a Espanya en halterofília

L’italià Jalel Duranti s’ha adjudicat avui l’or en la prova de ciclisme en ruta masculina dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El seu company de selecció Filippo Tagliani, s’ha adjudicat la plata, mentre que el bronze se l’ha penjat el portuguès Rafael Silva.

La prova ha tingut lloc aquest dimecres dia 27 a Vila-seca. 66 ciclistes han pres part en aquesta modalitat esportiva en categoria masculina, amb Portugal, Itàlia i Espanya com a seleccions que han aportat un major nombre de participants.

Els esportistes han fet un recorregut de 143 km per les muntanyes de la Costa Daurada.

El dia 30 tindrà lloc la segona prova de ciclisme: la contrarrellotge que, en aquests jocs, només es disputarà en modalitat individual. Cal destacar que aquests Jocs Mediterranis són els primers que inclouen la categoría femenina de l’especialitat.

Or de Lydia Valentín a halterofília

Per altra banda, el pavelló de Constantí s’ha omplert avui per veure competir l’espanyola Lydia Valentín que es jugava l’or en dues modalitats: arrencada i dos temps en categoria femenina 75 kg.

La representant espanyola s’ha endut l’or en totes dues proves. En la modalitat arrencada, Valentín ha quedat per davant de la francesa Gaelle Nayo (plata) i la turca Rabia Kaya (bronze). Pel que fa a la modalitat dos temps, l’espanyola ha estat superior a Gaelle Nayo, que ha tornat a guanyar la plata i l’egípcia Dina Barakat, que s’ha penjat el bronze.