26
JUN
2018

/ CATEGORIA

Turcs i francesos dominen el bàdminton

L’espanyol Pablo Abian s’adjudica l’or en la final individual masculina

Ahir a la tarda es van celebrar al pavelló d’El Morell les finals de dobles de bàdminton. En la categoria masculina,  els francesos Thom Mark Gicquel i Bastian Kersaudy es van endur l’or, tot guanyant 21/9-21/19 als turcs Serdar Koca i Serhat Salim. En tercer lloc van quedar els italians Lukas Osele i Kevin Strobl.

Per altra banda, en categoria femenina es van classificar en primera posició, les també franceses, Lea Palermo i Aurora Delrue que van guanyar 21/17-21/16 a les turques Benginsu Ercetin i Nazlican Ince. Les eslovenes Iza i Lia Salehar es van fer amb tercer lloc.

Avui al mateix pavelló d’El Morell, s’han celebrat les finals individuals. En la categoria masculina, l’espanyol Pablo Abian s’ha fet amb la victòria guanyant 21/23-21/15-21/17 al francès Lucas Maurice Corvee. L’altre francès Toma Tomov Popov ha aconseguit el tercer lloc.

En categoria femenina, l’or ha estat per a la turca, Neslihan Yigit que ha guanyat en una renyida final, 21/19-23/21, a l’espanyola Beatriz Corrales Ocana. Mentre que el bronze ha estat per a la també turca, Aliye Demirbag.