24
JUN
2018

/ CATEGORIA

Triple podi de França en esquí nàutic

Espanya s'imposa al Canal Olímpic de Castelldefels amb quatre medalles d'or en piragüisme

El tercer dia de competició dels Jocs Mediterranis ha començat amb un triple podi de en esquí nàutic que ha disputat la final en modalitat eslàlom aquest matí a la Marina Port Tàrraco de Tarragona.

Camille Poulain-Ferarios ha guanyat l’or, mentre que les seves companyes Manon Costard i Laura Martin, s’han penjat la plata i el bronze, respectivament. França acumula ja cinc ors i 17 medalles en total.

Aquest matí també s’han disputat les finals de piragüisme al Canal Olímpic de Castelldefels on la delegació espanyola ha destacat amb quatre ors.

La disciplina aquàtica K-1 de 200 metres ha obtingut l’or espanyol en les seves categories masculina i femenina per Carlos Garrote i Teresa Portela, respectivament. A més, en la categoria K-1 500 m, Roi Rodriguez s’ha emportat l’or juntament amb els seus companys Marcus Cooper i Rodrigo Germade en la categoria K-2 de també 500 metres. Amb aquestes medalles, Espanya ja acumula sis ors i lidera el rànquing de medalles amb un total de 26.

D’altra banda, avui ha culminat la competició de karate al pavelló de Cambrils. Durant el matí s’han succeït les finals que han donat l’or al macedoni Jakupi Berat, en categoria de -84 k masculina; l’algerià Daikhi Hocine, en categoria de +84 k masculina; i la francesa Nancy Garcia, en categoria de +68 k femenina. Demà aquesta mateixa instal·lació acollirà l’inici de la competició de Judo.

 

Finals de natació i esgrima, aquesta tarda

La piscina de l’Anella Mediterrània promet espectacle aquest vespre i acollirà, com ja va passar durant la tarda d’ahir, una nova tanda de finals. Pots consultar els horaris en aquest enllaç.

També a La Selva del Camp es viuran algunes finals en competició d’esgrima, disciplina esportiva que ha iniciat avui el seu camí en aquests Jocs Mediterranis. Consulta aquí els horaris.

D’altra banda, l’Estadi Municipal de Reus acollirà a les 20 h el partit entre Espanya i Bòsnia Hercegovina, mentre que a la mateixa hora a Calafell es disputarà el Turquia – Grècia.