16
JUN
2018

/ CATEGORIA

Lliurament d’acreditacions per a mitjans de comunicació

Es podran recollir al Centre Principal de Premsa (CPP) a partir del dilluns 18 de juny a la tarda

Tots els periodistes, fotògrafs i personal tècnic dels mitjans de comunicació acreditats per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 han de recollir la seva acreditació al Centre Principal de Premsa (CPP) a partir de dilluns 18 a les 16h. El CPP estarà situat al Palau de Congressos de Tarragona i disposarà d’espais i serveis a disposició dels mitjans acreditats: sala de treball, connexió a internet, informació general i sala de conferències de premsa. L’acreditació nominal serà imprescindible per a l’accés a qualsevol espai i instal·lació dels Jocs Mediterranis. Per a l’obtenció de l’acreditació serà necessari mostrar el document identificatiu amb el qual s’ha realitzat el procés d’acreditació.

Informació general sobre el Centre Principal de Premsa de Tarragona 2018:

Ubicació
El CPP està ubicat a la planta -1 del Palau de Congressos de Tarragona, al centre de la ciutat i a uns 6km de l’Anella Mediterrània. Enllaç a la seva ubicació. L’accés al CPP es realitza per la porta B del Palau de Congressos.

Horari
El CPP estarà operatiu del 18 de juny a l’1 de juliol.
– Horari de retirada d’acreditacions: 9-20h (excepte el 18 de juny, que l’horari serà de 16-20h)
– Horari de treball: 9-22h

Fotògrafs
Els fotògrafs hauran de recollir també una armilla identificativa en el moment de retirar la seva acreditació al CPP. La utilització de l’armilla a les instal·lacions és obligatòria per a tots els fotògrafs.

Transport
L’organització dels Jocs posarà a disposició dels mitjans de comunicació un servei de 6 línies d’autobús “O” que connectaran el Centre de Premsa amb totes les seus dels Jocs. Totes les línies d’autobús inicien el seu recorregut des del Recinte Firal, a uns 3 minuts a peu del CPP. El servei d’autobús estarà disponible del 22 de juny l’1 de juliol.