15
JUN
2018

/ CATEGORIA

Toyota fa el lliurament dels 250 vehicles oficials dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

El 87% dels vehicles cedits a l'organització són híbrids elèctrics

Toyota ha lliurat els 250 vehicles que contribuiran a la mobilitat sostenible de l’organització, els esportistes i les delegacions que participen als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’acte s’ha celebrat al Nou Estadi de Tarragona, la mateixa ubicació on tindrà lloc la cerimònia d’inauguració i de clausura dels Jocs Mediterranis que comencen el proper divendres 22 de juny.

A l’acte de lliurament dels vehicles han assistit l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros; Javier Villamayor, Tinent d’Alcalde i Comissionat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i, per part de Toyota, Enrique Centeno, Corporate Affairs & Communications General Manager; Vicente Cabello, Fleet & Used Car General Manager; i Joan Ovejo, gerent del concessionari Toyota Autoforum.


Toyota, vehicle oficial

Toyota, com a vehicle oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ha posat a disposició de l’organització 250 vehicles que s’utilitzaran per cobrir les necessitats abans, durant i després de les competicions. El 87% dels vehicles cedits per Toyota són híbrids, perquè la mobilitat durant l’esdeveniment sigui respectuosa amb el medi ambient. En concret, els 217 turismes que s’han lliurat -90 Yaris Hybrid, 45 Auris Hybrid, 37 Auris Hybrid Touring Sports, 27 RAV4 Hybrid, 10 C-HR i 8 Prius- disposen de la tecnologia híbrida elèctrica Full Hybrid de Toyota, als quals cal sumar 27 PROACE Combi i 6 PROACE VERS VIP.

Toyota Espanya continua apostant per l’esport i pels valors d’esforç, constància i dedicació compartits per la companyia. D’aquesta manera, el patrocini als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 és part del suport de Toyota a l’esport de base i d’alta competició. És per això que la companyia, a més, és patrocinadora del Comitè Olímpic i del Comitè Paralímpic tant a nivell nacional com internacional com a partner de mobilitat.

Tarragona va ser escollida com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis el 15 d’octubre de 2011, sent la tercera seu espanyola que acull la celebració d’aquesta competició. Toyota ha volgut sumar-se a aquests Jocs Mediterranis sent el vehicle oficial de l’esdeveniment per promoure una mobilitat més sostenible en el desenvolupament dels Jocs.