10
MAI
2018

/ CATEGORIA

El Comitè Internacional celebra a Tarragona la seva darrera reunió de coordinació abans dels Jocs Mediterranis

La reunió del Comitè Executiu ha permès aprovar els darrers canvis del programa i calendari esportiu de Tarragona 2018

Durant els dies 8 i 9 de maig, el Comitè Internacional ha celebrat la seva darrera reunió de coordinació a Tarragona abans de l’inici de l’esdeveniment el dia 22 de juny. La trobada ha comptat amb la presència del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, així com de representants de les comissions tècnica, mèdica i anti-dòping del CIJM, i de membres del Comitè Organitzador dels propers Jocs d’Oran 2021.

Darrera reunió de coordinació del CIJM i darrers canvis del programa esportiu

El dimarts al matí van tenir lloc les reunions de treball de les diferents comissions mentre que a la tarda es va celebrar la darrera reunió de coordinació de Tarragona 2018. A banda del president i membres del CIJM també hi han assistit el director executiu de Tarragona 2018, Victor Sánchez, el conseller comissionat pels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; el president del Comité Olímpico Español, Alejandro Blanco; i la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, així com els diferents directors de l’organització dels Jocs  D’altra banda, el dimecres al matí va tenir lloc la reunió del Comitè Executiu, os es van aprovar els darrers canvis del programa i calendari esportiu de Tarragona 2018. En aquest sentit, hi ha tan sols 9 proves esportives, de les 237 previstes, que podrien ser excloses del programa esportiu definitiu dels Jocs degut a la seva baixa inscripció. És important destacar que aquest és un fet habitual en qualsevol dels Jocs i que a diferència dels darrers Jocs Mediterranis a Mersin, on d’una banda, es van suprimir una cinquantena de proves i de l’altra, n’hi van haver moltes amb una baixa participació, Tarragona 2018 vol garantir una bona participació en totes les seves proves esportives.

Totes aquestes reunions es van dur a terme a l'hotel SB Ciutat de Tarragona.

Sorteig de les competicions d’equip

Així mateix, dimecres 9 de maig a partir de les 17h, la sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona va acollir l’acte de sorteig de les competicions d’equip que es disputaran als Jocs Mediterranis. Durant l’acte, que va retransmès en directe per TAC12, es van definir els diferents grups de les competicions de futbol, waterpolo, handbol i voleibol.