17
MAI
2018

/ CATEGORIA

Surten a la venda les entrades dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Les entrades es comercialitzen a través de la pàgina web i canals oficials de Ticketmaster

Aquest migdia a partir de les 14h. es posaran a la venda les entrades de les competicions esportives i cerimònies d’inauguració i clausura dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. En total sortiran a la venda unes 200.000 entrades per a les gairebé 200 sessions, de matí i tarda. Les entrades es podran adquirir únicament a través de la pàgina web de Ticketmaster (www.ticketmaster.es) i de la seva aplicació mòbil (iOS i Android).

A més, des del 21 de maig estaran també operatius dos punts de venda a la ciutat de Tarragona. Un a la Tarraco Arena Plaça (en horari de 10 a 14h i de 16 a 20h, de dilluns a dissabte) i un altre al centre comercial del Parc Central (en horari de 9 a 21h, de dilluns a dissabte). D’altra banda, està previst que l’Anella Mediterrània, situada a Campclar, compti també amb un tercer punt de venda que estarà operatiu el mes de juny, durant el desenvolupament dels Jocs.

El preu de les entrades de les competicions esportives oscil·larà entre els 6 i 25 euros, mentre que el de les cerimònies d’inauguració i clausura serà d’entre 15 i 80 euros. Com en anteriors edicions, sortiran a la venda entrades per gaudir de les competicions de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3×3, handbol, boxa, esport de boles, esgrima, futbol, ​​gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja.

No es posaran a la venda entrades per a les competicions de ciclisme, triatló, vela ni esquí nàutic, ja que aquests tornejos se segueixen lliurement des d’espais públics. Tampoc es comercialitzaran entrades per golf ni tir ja que les característiques d’aquests esports no permeten el seguiment per part del públic.

Venda anticipada

D’altra banda, tal i com succeeix en esdeveniments similars, des del 10 de maig està operatiu un període de venda anticipada d’un nombre limitat d’entrades per a Comitès Olímpics Nacionals i patrocinadors dels Jocs Mediterranis. Aquest període estarà obert fins el proper 16 de maig.