Mapa d'oportunitats

Amb aquest mapa de la demarcació de Tarragona donem visibilitat als projectes innovadors del territori en els sectors clau vinculats als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ja siguin de caire estratègic, empresarial, d’emprenedoria, de formació o ocupació i tenint en compte des de la seva concepció, metodologia i resultats. La radiografia inicial anirà evolucionant a mida que es vagin incorporant i reflectint nous projectes que reflecteixin les “oportunitats” socioeconòmiques sorgides a l’entorn dels Jocs.

Per altra banda, també pretén ser una font d’inspiració per a potencials persones emprenedores donat que s’hi identifiquen els sectors econòmics potencials lligats als Jocs.

Pel que fa als municipis, considerem que és una eina útil per les entitats que treballen per millorar l’ocupació ja que s’hi identifiquen i es fan visibles aquells projectes que poden ser una bona pràctica i per tant replicables en altres municipis.

40
PROJECTES

Veure'ls tots

Territori Economia

Ciutadania Esport

ENVIA EL TEU PROJECTE

Ets una persona emprenedora? El teu projecte d’empresa ens interessa!

Ets una persona empresària? El teu negoci ens interessa!

Ets una administració pública o entitat sense afany de lucre?
El teu projecte ens interessa!Des de Tarragona Impulsa i la Fundació Tarragona 2017 ens agradaria ajudar a donar visibilitat als projectes innovadors del territori que treballen en sectors claus en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Tant si ets una persona emprenedora, empresari/ària, entitat sense afany de lucre o administració pública, el teu projecte ens interessa.

ENVIA EL TEU PROJECTE

Requisits per presentar
el teu projecte

Busquem projectes que es desenvolupin en sectors vinculats al món de l’esport, la vida saludable, la gestió d’esdeveniments amb criteris de sostenibilitat, eficiència energètica i/o potenciant la tecnologia com a factors innovadors. Poden ser idees de negoci, noves empreses o empreses consolidades, projectes formatius, d’ocupació o d’altres. Alguns exemples d’activitat o sectors poden ser:

  • turisme actiu/esportiu o del benestar
  • salut, hàbits saludables i esport
  • eficiència energètica aplicada a instal·lacions esportives, mobilitat, etc.
  • tecnologia aplicada a la informació, educació i participació ciutadana, als hàbits saludables, etc.
  • ciutat intel·ligent (Smart city)
  • millora de la qualitat de vida/benestar
  • promoció de la cultura
  • i altres...

Emplena el formulari i envia’ns la teva proposta de projecte. L’analitzarem i ens posarem en contacte amb tu. Plegats, sumem!


Projectes actuals