16
ABR
2015

TARRAGONA

Taller sectorial reptes de llegat en economia i ocupació - taula estratègica del llegat de tarragona 2017.

Els dies 16 i 17 d’abril tindran lloc a l’espai Crowdworking Green M1 de l’Espai Tabacalera tres tallers sectorials de la “Taula estratègica per a la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017” iniciada el mes passat. Aquesta Taula Estratègica és un projecte promogut des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017 que té com a objectiu crear un espai de reflexió i definició de l’estratègia de llegat dels Jocs, basat en la cooperació i la innovació, que aplegarà les entitats públiques i privades del territori. La Taula Estratègica facilitarà el treball col·laboratiu per identificar i definir els reptes i oportunitats al voltant de l’esdeveniment, amb un enfocament en el desenvolupament econòmic i ocupacional, i impulsar projectes estratègics per assolir aquests reptes.

 

Aquest projecte de Taula Estratègica està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

   

Dinàmica del tallers

Durant el tallers, els assistents treballaran, a partir d’una metodologia participativa i de generació d’idees, quines són les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces en cadascuna de les línies d’actuació que s’han definit en l’informe “La Visió del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017”. Hi formaran part representants tant d’empreses i entitats privades com d’entitats i d’administracions públiques de Tarragona i els municipis seu dels Jocs.

 

Dijous es duran a terme el Taller sectorial “Reptes de Llegat en Economia i Ocupació” i el Taller sectorial “Reptes de Llegat en Cultura i Comunitat”. Divendres tindrà lloc el Taller sectorial “Reptes del Llegat Esportiu”.

    

DIA: Dijous, 16 d’abril de 2015
HORA: 9.30 hores
LLOC: Crowdworking Green M1 – ESPAI TABACALERA
Av. Vidal i Barraquer, s/n, 1a planta
43005 Tarragona
DURADA PREVISTA: 2 hores
REQUISITS: Cal invitació.