28
SET
2015

TARRAGONA

Taller sectorial projectes estratègics per al territori - taula estratègica del llegat de tarragona 2017

Agents del territori participaran els dies 28 i 29 de setembre en els quatre tallers sectorials de treball per definir els projectes estratègics que cal potenciar i promoure en el territori per tal d’assegurar els reptes de llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 envers el territori, l’economia, la ciutadania i l’esport. Els agents representen els interessos del teixit empresarial, social i esportiu i dels 14 municipis seu dels Jocs. Durant els tallers, els agents estan treballant conjuntament en identificar, descriure i prioritzar accions i projectes necessaris per poder assolir els reptes de llegat que es recolliran en el Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Aquesta acció s’emmarca en el procés de planificació estratègica del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 envers el desenvolupament socioeconòmic del territori que s’està desenvolupant durant l’any 2015 a través de la Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017.

El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

DIA: Dilluns, 28 de setembre de 2015
HORA: 9.00 hores
LLOC: Crowdworking Green M1 – ESPAI TABACALERA
Av. Vidal i Barraquer, s/n, 1a planta
43005 Tarragona
DURADA PREVISTA: 2 hores
REQUISITS: Cal invitació.