29
SET
2017

Tarragona

13ª conferència de la Comissió Mediterrània de la Liga Europea de Cooperación Económica

TIPUS: Conferència

DESCRIPCIÓ: La cooperació econòmica d'Europa, tant a l'àrea mediterrània com a Àfrica, així com els principals reptes socials de la regió, especialment pel que fa a la integració sociolaboral de dones i joves i la gestió dels moviments migratoris, són alguns dels temes que abordarà la conferència; la qual es celebrarà els dies 29 i 30 de setembre a Tarragona.
Destaquen, entre els ponents previstos, Fathallah Sijilmassi, secretari general de la Unió per la Mediterrània; Taïeb Baccouche, secretari general de la Unió pel Magreb Àrab; Jaloul Ayed, president de la MED CONFEDERATION i ex-ministre de Finances de Tunísia; Fathallah Oualalou, ex-ministre d'Economia i Finances del Marroc; Marc Pierini, ex-ambaixador de la UE a Turquia, Tunísia, Líbia, Síria i Marroc; i Jerry van Waterschoot, secretari general de la LECE (Liga Europea de Cooperación Económica).
La conferència inclou una sessió de presentació dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Assistiran mig centenar de participants, entre els quals hi han alts funcionaris nacionals i europeus, representants d'empreses i del món financer, i destacades figures del món acadèmic i polític que formen part de la LECE, una xarxa que es defineix com a "grup intel·lectual de pressió" al servei del projecte europeu.

DIA: 29 i 30 de setembre de 2017

LLOC:  Diputació de Tarragona (Passeig de Sant Antoni, 100, 43003 Tarragona)

PROGRAMA DE LA CONFERÈNCIA: http://www.eleclece.eu/en/mediterranean-commission/med-tarragona-29-30-september-2017

REQUISITS: Cal inscripció prèvia enviant mail a la següent adreça electrònica: info@leceonline.org

ORGANITZADORS: LECE (Liga Europea de Cooperación Económica) i l'IEMed (Institut Europeu de la Mediterrània)

COL·LABORADORS: L'Obra Social “la Caixa”, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tarragona.

PER A MÉS INFORMACIÓ: http://www.iemed.org/llista_activitats-es/13a-conferencia-de-la-comissio-mediterrania-de-la-lliga-europea-de-cooperacio-economica