28
JUN
2017

Tarragona

ACTE DE PRESENTACIÓ: PLA D'ACCIÓ DEL LLEGAT DELS JOCS MEDITERRANIS TARRAGONA 2018

Acte públic de presentació del Pla d'Acció del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i de dos projectes estratègics que se'n deriven: la Xarxa de Turisme Esportiu i la Xarxa d'Agents Dinamitzadors de Seu dels Jocs.

Del  22 de juny a l’1 de juliol de 2018, 14 municipis de la província de Tarragona acolliran els XVIII Jocs Mediterranis. Des de l’any 2014, l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017, inicià un procés de planificació estratègica del seu llegat, en el qual hi va haver un intens procés de participació i consulta dels diferents agents públics i privats del territori.

Amb la voluntat de donar a conèixer tota aquesta tasca, hem preparat per al proper 28 de juny a sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (Av. de Ramon y Cajal, 70 43005 Tarragona) un acte públic de presentació del Pla d’Acció del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Per tal de facilitar l'organització de l'acte cal inscriure's prèviament. Podeu formalitzar la vostra inscripció clicant aquí.

El Pla d’Acció del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 orientat al desenvolupament local és un document que concreta l’estratègia i les actuacions que es duran a terme durant el període 2015-2019 agrupades en un total de 10 programes i 27 projectes dirigits a treballar accions que enforteixin la cooperació territorial, que millorin el capital humà i la seva ocupabilitat, que promoguin l’ocupació en sectors de futur com és el sector de l’esport, i que incrementin la qualitat de l’entorn fomentant hàbits de vida saludable i una cultura participativa. Exemple d’aquesta planificació d’activitats ha estat la creació el 2016 de la Xarxa de Turisme Esportiu i la posta en marxa enguany de la Xarxa d’Agents Dinamitzadors de Seu dels Jocs.

DIA: Dimecres 28 de juny de 2017

HORA: De 9:15 hores a 10:30 hores

LLOC: Sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (Av. de Ramon y Cajal, 70 43005 Tarragona)

DURADA PREVISTA: 1:30 hores

REQUISITS: Cal inscripció prèvia. Clica aquí