21
JUL
2016

Tarragona

Sessió informativa del curs d'auxiliar de serveis en instal·lacions esportives.

L’organització i la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 representa una gran oportunitat perquè et puguis capacitar com a auxiliar de serveis en instal·lacions esportives.

L'ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017 organitza aquest curs perquè tu aprofitis aquesta oportunitat.

El curs està dirigit a persones aturades de més de 16 anys, preferentment residents als barris de Campclar i Bonavista, que disposin de certificat d’escolaritat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El Curs consta de 320 hores de durada distribuïdes de la següent manera: 240 hores de capacitació teoricopràctica sobre les tasques d’un/a auxiliar de serveis en instal·lacions esportives -entre els mesos de setembre i novembre de 2016- i 80 hores de pràctiques directament realitzades a instal·lacions esportives -entre els mesos de novembre i desembre de 2016-.

La realització del curs permetrà l'obtenció de les següents titulacions:

  1. Diploma d’assistència i aprofitament expedit per l’Ajuntament de Tarragona.
  2. Certificat d’ús de Suport Vital Bàsic (SVB) i DEA (desfibril·lador semiautomàtic) amb número de registre a l’IES de la Salut proporcionat per EFAC,SL centre reconegut per l’IES de la Salut.
  3. Diploma d’operador i manteniment de piscines proporcionat per EUROFITNESS

La inscripció i la realització d’un qüestionari previ sobre coneixements en manteniment d’instal·lacions esportives és realitzarà de manera presencial a Tarragona Impulsa, de dilluns a divendres en horari de 8 a 15 hores o a l'Espai de Trobada de Campclar, els dimarts i dijous de 9 a 13 hores.

Per a més informació sobre la documentació que haureu de presentar en el moment de formalitzar la inscripció consulteu la pàgina web de Tarragona Impulsa http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat, truqueu al 977 243 609 o bé envieu un correu electrònic a mbatalla@tarragona.cat.

La data d'inici del curs serà el dimecres 7 de setembre de 2016 i es preveu que finalitzi, com a màxim, el divendres 30 de desembre de 2016 (en funció de les pràctiques).

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

DIA: Dijous 21 de juliol de 2016

HORA: 9:00hores

LLOC: Centre Cívic Municipal de Torreforta Pl. Tarragonès s/n 43006 Tarragona

DURADA PREVISTA: 1 hora

REQUISITS: Cal confirmar l’assistència a la sessió informativa ja sigui en el moment de formalitzar la preinscripció, trucant a Tarragona Impulsa al 977 243 609 o bé enviant un correu electrònic a mbatalla@tarragona.cat