17
JUN
2016

El Morell

ELS ALUMNES DE L’INSTITUT DEL MORELL PRESENTEN ELS PROJECTES GUANYADORS DEL CONCURS D'IDEES “PARTICIPA EN EL LLEGAT DELS JOCS"

Els projectes i alumnes guanyadors de l’Institut del Morell són:

Medi ambient: "Construcció d'un carril‐bici (El Morell‐La Pobla‐Polígon Químic)";  amb els alumnes  Gerard Burjales, Marc Manye, Joan Valldosera, Yousra Bensabeh i Andreu March.

 Pràctica esportiva: "Creació d’un grup d’aprofundiment en valors i activitat física i esportiva"; amb els alumnes de la classe A del curs de 4rt d'ESO.

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia) han estat seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica.

 

Concurs vinculat a la Taula Estratègica del llegat dels Jocs

Aquesta nova activitat neix de la Taula Estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

 

DIA: Divendres 17 de juny de 2016

HORA: 12:30 hores

LLOC: Institut del Morell  C/ Cèsar Martinell, 1   43760 El Morell

DURADA PREVISTA: 1 hora

REQUISITS: Acte obert