28
GEN
2016

Tarragona

La primera escola guanyadora del concurs de secundària sobre el llegat dels Jocs Mediterranis presenta els seus projectes

El Col·legi Cor de Maria de Valls, un dels centres educatius guanyadors del concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 sobre el llegat dels Jocs Mediterranis, presenta el proper dijous 28 de gener les seves tres propostes en matèria de medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia. Alumnes i professors exposaran els seus projectes a membres de l’equip de Tarragona 2017 i de la Taula Estratègica pel llegat dels Jocs, impulsada des de Tarragona Impulsa. La trobada tindrà lloc a les oficines dels Jocs Mediterranis a Marina Port Tàrraco.

Aquesta primera trobada té per objectiu iniciar un procés de definició de les necessitats de cada proposta i per tal d’oferir assessorament als centres educatius per part de Tarragona Impulsa i els Jocs Mediterranis. Cal recordar que l’altre centre educatiu guanyador del concurs de secundària sobre el llegat dels Jocs va ser l’Institut El Morell, que presentarà properament les seves propostes seleccionades.

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia) han estat seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica. A partir d’ara s’iniciarà un procés de definició de les necessitats de cada proposta i s’oferirà assessorament als centres educatius per part de Tarragona Impulsa i els Jocs Mediterranis.

El llistat de les idees i centres guanyadors són:

Col·legi Cor de Maria Valls

Medi ambient: “Arbres i medi ambient”

Pràctica esportiva: “Monitorització de dades dels esportistes i visualització en temps real”

Tecnologia: “Serveis sanitaris al nostre abast”

 

Institut El Morell

Medi ambient: “Construcció carril-bici” (El Morell-Pobla-Polígon químic)

Pràctica esportiva: “Creació d’un grup d’aprofundiment en valors i activitats físiques i esportives”

 

Concurs vinculat a la Taula Estratègica del llegat dels Jocs

Aquesta nova activitat del Projecte Educatiu neix de la Taula Estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

DIA: Dijous, 28 de gener de 2016
HORA: 10.00 hores
LLOC: Oficina dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017
Marina Port Tàrraco – Moll de Llevant – Edifici B5, 1a planta 43004 Tarragona
DURADA PREVISTA: 1 hora
REQUISITS: Acte tancat