17
DES
2015

TARRAGONA

Segona sessió plenària de la taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant el llegat dels jocs mediterrani

Representants dels municipis seus dels Jocs Mediterranis i de la Diputació de Tarragona es reuniran avui a l’Espai Tabacalera per validar l’esborrany del Pla Estratègic de Llegat dels Jocs durant la segona sessió plenària de la "Taula estratègica per a la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017".

La sessió estarà presidida pel Sr. Francesc Roca Rosell, Conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, i s’hi farà una presentació de l’esborrany del Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 a càrrec de Ramon Pallejà, director d’Operacions de la Fundació Tarragona 2017, i Berta Cerezuela, cap de projectes del Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona, entitat encarregada de la implementació del projecte.

La proposta de Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’ha elaborat a través d’un procés participatiu al llarg de l’any 2015 i donarà peu a la redacció final del Pla Estratègic del Llegat que es difondrà públicament a inicis de l’any 2016.

La Taula Estratègica és una iniciativa que promou l’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, amb la col·laboració de  la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu  en el marc d’un Programa Operatiu  de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020. El projecte és implementat pel Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona.

DIA: Dijous, 17 de desembre de 2015
HORA: 11.00 hores
LLOC: Crowdworking Green M1 – ESPAI TABACALERA
Av. Vidal i Barraquer, s/n, 1a planta
43005 Tarragona
DURADA PREVISTA: 2 hores
REQUISITS: Cal invitació.